Viktminskning med Hypnos:

Funderar Du på att minska i vikt? Komma i den klänningen eller Jeansen som Du har tittat på fast i mindre storlek. Önskar Du Dej en sportigare kropp på Stranden på Gymmet och på Jobbet. Är Du villig till Din Egen viktnedgång så är Hypnoterapin Stark. Man äter av många olika anledningar inte alltid bara för att man är hungrig. Man äter för att man är ledsen,man bär på olika känslor i det Undermedvetna sinnet. Och man förstår inte alltid varför man sätter i sig en hel chokladkaka på kvällen,springer runt och småäter kakor och godis under dagen. Man kan inte gå förbi ett Konditori utan att gå in och beställa en stor Bakelse och en Chokladbulle till Kaffet. Man tröstäter av många olika känslor de känslorna jobbar Vi med under Hypnos och kommer till rätta med och Du Tänker på ett bättre sätt, när det gäller Kost och Träning och Motion. Följden blir att Du minskar i vikt.


Rökavvänjning:

Du som är rökare men verkligen vill bli Rökfri och litar på Din Egen Sanning att sluta röka. Då är Hypnoterapin den rätta metoden för Dej. Är Du rökare så rökar Du av många olika anledningar. Oftast börjar man att röka för att vara med i gänget "Grupptryck" man känner sej utanför och ensam behöver få uppmärksamhet och att bli sedd och accepterad. Och sen är man fast vid cigaretterna,och Du rökar Mer o Mer. I Hypnos jobbar Vi med dessa känslorna och cigaretten blir inte Din vardag mer. Du känner och tänker i helt nya perspektiv och Du blir en förebild för många människor i Din närhet.


Fobier:

Det finns många olika rädslor som vi människor bär med oss in i vardagen. När man är liten så blir man rädd för många olika saker. Man bär med sej rädslorna upp i vuxen ålder och som i sin tur blir ett hinder och blockering i vardagen. Man kan vara Rädd för: Tex Granar Ormar Myror Möss Råttor Spindlar, det finns hur mycket som helst. I Hypnoterapin jobbar Vi bort de olika Fobierna och Ditt liv blir lättare att leva och vistas i naturen och hemmet.


Depression:

Många människor går runt i sin vardag och känner sej ledsna och värdelösa och har dålig självkänsla. Men vet ej varför man känner sej så nere. I Hypnoterapin söker Vi efter roten till alla dessa problem. Och när känslan är borta reagerar Du inte på samma sätt och Du upplever Din vardag Ljus och Harmonisk.


Om du som klient är villig blir Hypnoterapin kraftfull.

I varje Hypnoterapi ingår Healing för den som vill!

Healing innebär att klienten får mer balans i Kropp o Själ
och kommer känna sig ännu starkare i sig själv.

Jag jobbar med:
Viktmiskning och Rökavvänjning.
Fobier och Deprissioner.
Alkoholproblem,
Shoppingbegär, Snusberoende, Sockerberoende


Klienterna får INTE vara påverkade av Alkohol eller Droger eller Antidepressiva tabletter!

Valid CSS! Valid CSS!