Om mig

Birgitta Servin

Hejsan! Jag är en pigg tjej som älskar livet. Har ända sedan barnsben känt att det finns något högre och att man aldrig är ensam.
Min Andliga väg började på riktigt när Morfar gick över till Andra Sidan.
Jag låg och sov i mitt Flickrum och då väcktes jag av en Ängel, hon stod vid min sängkant och berättade för mig att Morfar har det Bra nu, och sedan försvann hon, i ett starkt ljussken, upp i himlen. Och jag grät glädjetårar.
Sedan har det fortsatt med uppenbarelser från Andevärden.

Därför så har jag utbildat mig till Medium hos Monica Lindén på Brogården Center i Verum, och Monicas syster Ewa Olsson i från Staffanstorp, höll i utbildningen också.
Det var en utbildning på 1 år i 3 steg. Så otroligt givande har aldrig haft så roligt och skrattat så mycket i hela mitt liv. Monica och Ewa är så underbara lärare.
Att få kontakt med en Andeenergi är så berikande för mig, att ge ett budskap till klienten från Nära och Kära som gått över till andra sidan.

Har även gått i Hypnos hos en kille som heter Jack Johansen och upplevt mycket i mitt liv och lärt att känna mej själv ännu mer, och det är Fantastiskt att få uppleva sin barndom och förstå sitt liv.

Mitt motto är:

Lev här och Nu
och ge omtanke och kärlek
till sina medmänniskor

Kramar

Birgitta Servin

ReacaChile
Valid CSS! Valid CSS!