Nathalie Nilsson

Nathalie! 2016-05-08

Nathalie kom till mej genom en annan klient som varit hos mej i Hypnoterapi. Nathalie har en ögonsjukdom som Hon föddes med. Hon har 3% syn i båda ögonen. Denna tjej har 9 st VM medaljer och har varit med på Paralympics År 2008 i Peking.

Nathalie ville få mer styrka och våga säga ifrån, få mer Balans inuti sej själv, därtill kom att lita på sej själv och att se sej själv som en Stark och Positiv tjej som tränar och springer med Glädje att inte tänka på att prestera utan springa och träna med Kärlek och Positiv Energi till sej själv.

Vi Jobbade igenom olika händelser i livet och när blockeringarna släppte kunde Nathalie se sej själv i spegeln för den Fantastiska tjej hon är.

Som Hypnoterapeut, ser jag Nathalie som en Fantastisk medmänniska som vill visa världen att en synskada inte hindrar Henne i Livet att uppnå de Bästa Resultaten i både träning och tävling.

Nathalie hittade tillbaka till Sej Själv!!!

Nathalies Egen Berättelse.
"Många känner sej som misslyckade när man bär på ett funktionshinder och man tror att alla ser ner på en för att man är annorlunda. Det som jag har lärt mej när jag fick reda på min synskada är att ingenting ska vara omöjligt om mitt handikapp, Jag vill vara och bli behandlad som alla andra som vem som helst, och det har gjort att idrotten har hjälpt mej till den jag är idag.

Men som elitidrottare är det mycket man ska tänka på både att prestera och utvecklas till det bästa, och ibland är det svårt att veta vilken väg man ska ta.

När jag träffade Birgitta fösta gången kände Jag en enorm press och jag hittade inte mej själv. Ville hitta tillbaka till Den Nathalie som vann 5 st VM Guld i Colorado Springs när jag var 16 År. Den tjejen tänkte aldrig, hon gjorde bara det hon Älskade att göra utan att tänka.
Sen blev det så Bra.

När jag kom till Birgitta ville jag hitta tillbaka till den tjejen. Jag tittade bort på hennes Vita säng som jag skulle bli Hypnotiserad i. Det blev en resa med mycket känslor och en enorm energi.

Helgen efter skulle jag göra Min debut tävling på 400 meter i löpning och där skulle all träning som jag gjort under vintern ge resultat.
När jag gick ner i startblocken kände jag ett lugn inom mej som jag inte känt på flera år och när startskottet gick av kände Jag en sådan enorm kraft i mina ben och Jag kom på 3dje plats mot fullt seende.
Fattade först inte vad som hade hänt efter ett litet tag kom Min tränare Åke springande över fotbollsplanen och tog Min hand och sa:
"Du har gjort svenskt rekord!"
och den tiden var den Bästa jag har gjort under hela min friidrottskarriär.

Av detta Underbara som hände var att jag har hittat tillbaka till den Nathalie som tror på sej själv. Och det är tack vare Hypnoterapi av Birgitta Servin.
Men detta slutar inte med det.
Bara helgen efter gjorde jag ännu ett svenskt rekord där jag sprang ännu fortare på 400 meter. Detta kan bara betyda en sak.
Jag har hittat hem igen.

Med detta sagt vill Jag uppmana flera Idrottare att inte tveka utan boka tid till en session i Hypnoterapi.

Många Kramar från Nathalie Nilsson!"